dinsdag 22 januari 2019
Beekenkamp Deliflor Topbanner Kubo

Laatste ontwikkelingen op het gebied van Cyclamen

Laatste ontwikkelingen op het gebied van Cyclamen

Schoneveld Breeding organiseert van 16 oktober tot en met 10 november 2017 Cyclamen Open Dagen op haar locatie in Twello. Behalve nieuwe producten worden er ook bijzondere en verbeterde producten getoond en zijn bezoekers in staat om vragen te stellen over de teelt.
Nieuwe producten

Een belangrijk aspect van de Cyclamen Open Dagen bij Schoneveld Breeding is het tonen van nieuwe, bijzondere en verbeterde producten. Zo wordt de Super Serie Paso Doble getoond, een gefranjerde en grootbloemige cyclaam. Deze plant heeft bovengemiddeld veel knoppen, hierdoor is er een betere sierwaarde en houdbaarheid. De Paso Doble is Pre-productie.

Product markt combinaties
Behalve veredeling en de verkoop van zaden, is Schoneveld Breeding ook actief met “product markt combinaties”. Haar medewerkers zetten zich dagelijks in om de vele schakels binnen de keten aan elkaar te koppelen en kunnen hierdoor bijdragen aan een betere positie in de markt voor alle partijen in de keten.

Schoneveld Breeding
Schoneveld Breeding bestaat sinds 1930 en is specialist in het veredelen van koudeminnende potplanten zoals Cyclamen, Primula, Ranonkel en Campanula. Het bedrijf is uitgegroeid tot een speler van formaat. Naast de ruim 190 medewerkers op de vestiging in Twello werken er afhankelijk van het seizoen tot 150 medewerkers op de productielocatie in Tanzania. Sterke genetica, kennisontwikkeling en -deling en constante innovatie zijn de fundamenten van het succes van het bedrijf. Eind 2018 verhuist Schoneveld Breeding naar de nieuwe locatie in Wilp.
 

Bron: www.schoneveld.nl
02-10-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS