dinsdag 22 januari 2019
Beekenkamp Deliflor Topbanner Kubo

Fred van Paassen start met teelt Pina Colada

Fred van Paassen start met teelt Pina Colada

Na 12 jaar de witte enkelbloemige troschrysant Bacardi te hebben geteeld stapt Fred van Paassen over op troschrysant Pina Colada. Vanaf week 42 levert de Master Grower onder de vlag van VannoVa wekelijks 250.000 stelen aan.

Het is een hele stap om na 12 jaar over te schakelen op een ander soort. Fred en zijn zoon Jan hebben echter alle vertrouwen in de hagelwitte decoratieve troschrysant die sinds een jaar op de markt is. Troschrysant Pina Colada is een ras van veredelaar Dümmen Orange.

Fred van Paassen: “We willen alle kopers bedanken voor de goede samenwerking in ons Bacardi-tijdperk. We zien Pina Colada als een echte aanvulling op het VannoVa assortiment en gaan er alles aan doen om ook met dit soort een betrouwbaar product van hoge kwaliteit neer te zetten zoals iedereen van ons gewend is.”

Bacardi blijft overigens gewoon deel uitmaken van het VannoVa assortiment. De onlangs toegetreden Master Grower Ed van Paassen voert vanaf week 42 wekelijks 140.000 stelen aan in de vertrouwde VannoVa kwaliteit.

Fred van Paassen is één van de acht kwekers van samenwerkingsverband VannoVa, die samen een breed assortiment kwalitatief hoogstaande chrysanten aanbieden voor voornamelijk de Europese markt. Door de jaren heen heeft het assortiment van VannoVa een toppositie verworven door constante kwaliteitsverbetering en door in te spelen op de wensen van de klant, het zogenaamd maatwerk.

foto: Dümmen Orange

 


12-10-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS