zaterdag 20 oktober 2018
Top FN Top Banner VvdM Deliflor oktober

Decorum introduceert kerstconcept COZY

Decorum introduceert kerstconcept COZY

Sinds januari is Decorum in de markt te vinden met haar nieuwe look and feel. Naast de opvallende zwart groene FEEL uitstraling ontwikkelt Decorum jaarlijks verschillende concepten met een bijzonder verhaal. Dit kan een thema, feestdag, seizoen of een bijzonder product zijn. Voor Kerst is het warme thema COZY ontwikkeld en vanaf heden beschikbaar.

Het concept COZY vertelt het verhaal van bloemen en planten die je woning tijdens deze donkere dagen nog meer kleur, leven en sfeer geven. Bij het kerstconcept COZY draait alles om warmte en gezelligheid in je interieur tijdens de donkere dagen. De warme rode tinten van het concept dragen hieraan bij. Dit cadeautje van Moeder Natuur is met liefde en aandacht grootgebracht en bevat alle ingrediënten voor een warme, knusse winter in je woning. De stijlvolle verpakking maakt het product ook een mooi cadeau voor de feestdagen.

De komende weken leveren ruim tien Decorum leden producten uit in COZY. Het concept is terug te vinden op het schap voor zowel tuincentra als de retail in Duitsland. Met het geselecteerde aanbod met producten van kwekers Ten Have Plant, J&P Ten Have, Gova, Duijn Orchids, J. Straathof, Slijkerman Kalanchoë, Hofland Flowering Plants, Van der Voort Potplanten, Vreugdenhil Bulb & Plants, Fa. Freek van der Velden en Ter Laak Orchids is een mooi winteraanbod beschikbaar!

  


Bij de eerste kwekers is COZY nu al beschikbaar. De komende periode gaan steeds meer van de genoemde kwekers hun producten leveren in het kerstconcept. Houd onze berichtgeving in de gaten voor meer informatie over COZY.
 


16-10-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Fotokast tussen


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS