donderdag 24 januari 2019
Topbanner Kubo Beekenkamp Deliflor

Tulpenvlaggetjes voor bloemist

Tulpenvlaggetjes voor bloemist

Op zaterdag 20 januari 2018 is het Nationale Tulpendag. Deze derde zaterdag van januari markeert de start van het snijtulpenseizoen. Traditioneel wordt deze dag gevierd met een reusachtige Tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam. De Nederlandse Tulpenkwekers ondersteunen de bloemist met extra middelen en introduceren Tulpenvlaggetjes voor in de winkel!

De Tulp is de meest bekende lentebloem. Door de enorme media-aandacht van Nationale Tulpendag, wordt de consument geprikkeld en gestimuleerd een bos tulpen in huis te halen. De weg naar de bloemist is snel gevonden.

In totaal zijn 250 Tulpenpromotiepakketten beschikbaar; bestaande uit een poster, vlaggetjeslijn (vijf meter lang en weersbestendig) en bloemenstekers. Als bloemist creëer je in een handomdraai een tulpenfeestje op de winkelvloer. Het Tulpenpromotiepakket kan kosteloos worden aangevraagd tot 8 januari 2018, via tulpenpromotie.nl/promotiepakket, zolang de voorraad strekt.

Naast dit Tulpenpromotiepakket kunnen bloemisten en handelaren via de website www.tulpenpromotie.nl ook tulpenfoto’s, leuke weetjes en nog meer promotiemateriaal downloaden. 


19-12-17 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdW Lutgo


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS