dinsdag 11 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Resultaat ad blocker The Green Gallery overtreft verwachtingen

Resultaat ad blocker The Green Gallery overtreft verwachtingen

The Green Gallery ontwikkelde in samenwerking met vier internationale creatieven The Green Gallery Green Screen ad blocker. Sinds de lancering in oktober overtreft de ad blocker alle verwachtingen van de initiators.

De gratis ad blocker vervangt banners voor exclusief, floraal art work. Zeker 20% van de Nederlanders maakt al gebruik van ad blockers en 70% heeft er wel oren naar. Met Green Screen creëert The Green Gallery top of mind awareness voor bloemen en planten en bereikt daarmee nieuwe, relevante en kritische doelgroepen.

Green Screen bestaat uit 12 floral art pieces gemaakt door tattoo artist Henk Schiffmacher, dj en producer Loco Dice & graffiti artist Hoxxoh, creative innovator Geraldine Wharry en fashion label Pigalle. Zij zijn gekozen om hun liefde voor planten en bloemen en hun aansluiting bij de doelgroep. De eigenzinnige floral art pieces zijn exclusief in de ad blocker te zien.

De verwachtingen van de ad blocker waren voor een heel jaar 5.271 downloads en 100 miljoen vervangen advertenties. Het pakte echter anders uit. En hoe! De resultaten na pas 80 dagen zijn al 6.919 downloads en 28,2 miljoen vervangen advertenties.

Verdeeld over de kernlanden van Bloemenbureau Holland zien we dat 25% van de downloads plaatsvinden in Duitsland, 19% in Frankrijk, 17% in Nederland en 9% in het Verenigd Koninkrijk. Verrassend is dat 12% van de downloads op rekening komt van de Verenigde Staten, de overige 18% is verdeeld over andere landen.

Zo werkt de ad blocker:

 

 


09-01-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Oxalis website


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS