woensdag 12 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

Van den Bos Flowerbulbs neemt J.A. Stolze De Lier over

Van den Bos Flowerbulbs neemt J.A. Stolze De Lier over

Van den Bos Flowerbulbs in Honselersdijk heeft de inpak- en koelfaciliteiten van J.A. Stolze De Lier overgenomen. J.A. Stolze De Lier is al vele tientallen jaren gevestigd in het Westland en gespecialiseerd in het inpakken en gekoeld opslaan van leliebollen. Jaarlijks worden er ruim 400.000 kisten met leliebollen verwerkt. Het bedrijf maakt naast de eigen opslagcapaciteit in de piek van het seizoen gebruik van extra koelfaciliteiten bij derden.

Van den Bos laat weten dat J.A. Stolze De Lier na de overname als zelfstandig bedrijf onder dezelfde naam actief blijf. Jan Stolze zal nog geruime tijd bij het bedrijf betrokken zijn voor de medewerkers van het bedrijf heeft de overname geen gevolgen.

Het bloembollenbedrijf in De Lier beschikt over zogenaamde ULO-cellen. Hiermee heeft het bedrijf een sterk onderscheidende en unieke positie in de lange bewaring van leliebollen. ULO staat voor "Ultra Low Oxygen". Bij deze bewaarmethode wordt een zeer laag zuurstofgehalte gehandhaafd in volledig gasdichte bewaarcellen.

Van den Bos is gespecialiseerd in lelies, freesia’s en calla’s voor professionele bloemen- en potplantentelers en is al 70 jaar een begrip op het gebied van bewaring, preparatie, handel en export van bloembollen.

Bron: www.FloraNews.com
10-01-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdWHouwenplant


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS