dinsdag 11 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

Royal Lemkes wint Tuinbouw Ondernemersprijs

Royal Lemkes wint Tuinbouw Ondernemersprijs

Royal Lemkes is de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018. Onder luid gejuich namen topman Michiel de Haan en zijn collega’s de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018 in ontvangst op de Keukenhof in Lisse. De andere twee genomineerden waren OK Plant en biologisch-dynamisch bedrijf De Lepelaar.

Royal Lemkes is een toonaangevende leverancier van planten en aanverwante diensten aan grootschalige retail in Europa. De mensen van Royal Lemkes ondernemen en communiceren volgens de jury met een groen hart en geloven dat planten bijdragen aan een beter leven, vitale business en een gezonde en groene wereld. Duurzaamheid zit in het DNA van dit familiebedrijf. Niet winstmaximalisatie, maar de ambitie om het verschil te maken met thema’s ‘Planet’ en ‘People’ is de drijfveer.

De jury: ‘De ondernemers nemen initiatief en tonen hun verantwoordelijkheid voor veel projecten die het bedrijf en de keten duurzamer maken. Royal Lemkes stimuleert het clusteren van groepsvervoer per regio waardoor minder vervoersbewegingen ontstaan. Royal Lemkes gaat duurzame relaties aan met hun leveranciers en klanten. Daarnaast beperkt het bedrijf haar eigen footprint en levert opgewerkte zonne-energie aan het personeel.”

Verder wordt het handelsbedrijf geroemd om hun unieke personeelsbeleid, waarbij het uitgangspunt is dat zij en hun omgeving centraal staan.

Royal Lemkes is de opvoiger van JUB Holland, die de prijs in 2017 in ontvangst mocht nemen.


 

Bron: www.FloraNews.com
11-01-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Oxalis website


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS