dinsdag 11 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

Officiele start nieuwbouw distributiecentrum W.K. Heyl

Officiele start nieuwbouw distributiecentrum W.K. Heyl

Zaterdag 13 januari aanstaande wordt om 12.30 uur de officiële eerste paal geslagen voor het nieuwe onderkomen van W.K. Heyl jr. b.v. op het Trade Parc Westland in Honselersdijk. Hiermee kiest Heyl opnieuw voor een toplocatie midden in het Westland.

Het distributiecentrum met kantoren wordt gerealiseerd op een perceel van 15.000 m2 en heeft een bruto vloer oppervlakte van 25.000 m2. Ook wordt er 1.600 m2 kantoorruimte gerealiseerd. Het pand sluit op 2 niveaus aan op de productstraat van Royal Flora Holland en is onder meer voorzien van een 16.000 m2 koelruimte en 33 docks.

W.K.Heyl jr b.v. bedient de Duitse bloemist sinds jaar en dag met haar uitgebreide assortiment en service, dagelijks tot achter de winkeldeur. Via haar online snoepwinkel voor de Duits bloemist worden de vers producten zelfs binnen een etmaal vanuit het Westland aan onze Oosterburen geleverd in de kleinste verpakkingseenheden. Om verdere groei en optimalisatie in de bedrijfsprocessen te faciliteren heeft de bloemengroothandelaar straks drie keer zoveel ruimte ter beschikking, wordt het gebouw in zijn volledigheid geklimatiseerd en wordt vergaande mechanisatie toegepast.

De nieuwbouw wordt "turnkey" gerealiseerd door Design & Build organisatie Hercuton, die het bedrijfspand ontworpen heeft in samenwerking met Architectenbureau Gerrit van der Vijver. Er is volgens W.K. Heyl gekozen voor Hercuton vanwege de ruime ervaring in de regio en de openheid en samenwerking in het voortraject.


11-01-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Oxalis website


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS