dinsdag 11 december 2018
KUBO via TFC Floranews TOP

Deliflor start 10 jarig jubileum Baltica op IPM Essen

Deliflor start 10 jarig jubileum Baltica op IPM Essen

Deliflor staat eind januari wederom op de IPM in Essen in Hal 1. De absolute blikvanger van de stand is dit jaar de Baltica. Het jaar 2018 is het jaar waarin Deliflor samen met haar trouwe klanten en afnemers viert dat Baltica reeds 10 jaar succesvol is in de markt. Gedurende het hele jaar zal hierbij stilgestaan worden met diverse feestelijke activiteiten rondom Baltica en alle stands krijgen een aangepaste look dat speciaal voor dit jubileum is ontworpen. Deliflor staat in Hal 1, met stand 1D12.16.

Deliflor laat tijdens de IPM de volgende noviteiten zien:

Baltica Salmon

Baltica is al jarenlang een topper in het chrysanten assortiment. Vanaf september 2017 heeft deze topper een zalmkleurige uitbreiding in de vorm van Baltica Salmon gekregen. Linflowers en Zentoo voeren deze prachtige kleurvariant aan. Baltica Salmon heeft een prachtige kleur het hele jaar door. En natuurlijk onderscheidt ook deze Baltica zich door een uitstekend vaasleven en een ongeschonden uiterlijk na een lang transport. Baltica, the original.

Stresa Purple

Een onderscheidende paarse kleur. Dat is het meest in het oog springende kenmerk van de troschrysant Stresa Purple. Het is een nieuwe kleurvariant op de reeds succesvolle Stresa. Zentoo is de aanvoerder van dit prachtige ras.
Naast de intense kleur zijn ook het lange vaasleven en de prachtige grote bloemen aspecten waar Stresa Purple uitstekend mee scoort. Het is daarmee een goede aanvulling op het huidige assortiment.
Stresa Purple gooide al hoge ogen op een eerdere expo, hij mocht de gouden medaille mee naar huis nemen op de Flowers expo in Moskou afgelopen september.

Gagarin Lunar

‘Strong and legendary’, zo staat Gagarin inmiddels bekend. Vanaf oktober heeft dit sterke ras een lichtgele aanvulling gekregen: Gagarin Lunar. VannoVa J&A Flowers is de aanvoerder van dit ras. Gagarin Lunar beschikt net als Gagarin over ijzersterke transporteigenschappen en een uitstekend vaasleven. Gagarin wordt aangevoerd met netje om de kenmerkende grote bloem te beschermen. De naar de Russische kosmonaut Gagarin vernoemde pluischrysant is wereldwijd reeds een bekendheid en versterkt met deze uitbreiding haar positie in de markt.

De PIP familie 

De PIP familie is sinds de vorige editie van de IPM uitgebreid met maar liefst 3 kleuren
PIP Pretty met zijn lichtroze linten en een donkerroze hart
PIP Purple die een intense paarse kleur heeft
PIP Sunny met donkergele bloembladen die voorzien zijn van rode strepen

Stuk voor stuk unieke en opvallende rassen die dezelfde uitstekende houdbaarheid en transporteerbaarheid als de PIP varianten die al langere tijd op de markt zijn. Alle PIP rassen worden door Voort Chrysanten aangevoerd.

 

Bron: www.Deliflor.nl
11-01-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Oxalis website


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS