dinsdag 11 december 2018
Floranews TOP KUBO via TFC

Groentesafari Westland naast Costa Rica op de vakantiebeurs

Groentesafari Westland naast Costa Rica op de vakantiebeurs

Een vreemde eend in de bijt op de Vakantiebeurs, zo kan je het wel noemen. Geen woestijnen, koraalriffen, jungles of boeddhabeelden. Nee in de stand van de gemeente Westland is de groentesafari op de fiets de publiekstrekker. En natuurlijk hoogstaande kweektechnologie. Best apart zo naast de stand van Costa Rica, maar daardoor des te opvallender en is het niet juist dat waar het om gaat op een beurs.

Ed Smit van reisorganisatie Edventure heeft de stand van Westland bedacht en naar de Vakantiebeurs gehaald. Hij woont al vijftien jaar in Costa Rica, maar kom uit het Westland. Al jaren probeert hij het Westland en de tuinderij sexy te maken, maar volgens Smit wordt die boodschap veel te weinig gecommuniceerd.

Met de fiets en een bak voorop kun je een groentesafari maken langs de kassen. Bij de ene kweker doe je een krop sla in je fietsbak en bij de ander een aubergine of druiven. Tijdens de safari hoor je de mooie verhalen van kwekers over hun vak. Een andere highlight is natuurlijk het strand. Daar kan je heerlijk helemaal jezelf zijn.
De Vakantiebeurs is nog tot en met komende zondag te bezoeken in Utrecht. De stand van Westland is te vinden tussen de verre bestemmingen. Naast... Costa Rica.

bron: Omroep West

 


12-01-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Oxalis website


Overig nieuws2018 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS