dinsdag 22 januari 2019
Beekenkamp Deliflor Topbanner Kubo

Bloomingdale Roses start klokverkoop van vier nieuwe rozensoorten.

Bloomingdale Roses start klokverkoop van vier nieuwe rozensoorten.

Vrijdag 19 januari aanstaande start Bloomingdale Roses uit Kenia met de klokverkoop van een viertal nieuwe rozensoorten. Het gaat om de grootbloemige T-hybride rozen ‘Green Flash’, ‘Melina’, ‘Olivia’ en de ‘Pink Delight’. De klokverkoop start op de rozenklok van Royal Floraholland in Aalsmeer. Het assortiment van Bloomingdale Roses groeit met de 4 nieuwe soorten uit naar in totaal 27 soorten.

Rozen inkopers en vakgenoten zijn uitgenodigd voor de ‘Meet & Greet’ van Bloomingdale Roses op woensdag 17 januari in de presentatieruimte van Hoven & De Mooij in Aalsmeer. Hier wordt een preview gegeven van de 4 nieuwe rozensoorten en van nieuwe soorten die later dit jaar op de markt komen. Tijdens dit, inmiddels jaarlijks terugkerende, event kunnen de bezoekers niet alleen kennismaken met het complete rozenassortiment, maar ook met de nieuwe directeur Jaimin Shah.

Ook kunnen de bezoekers, met de prachtige Bloomingdale Roses bloemendames, op de foto voor een echt ‘green screen’.

Bloomingdale Roses uit Kenia produceert haar assortiment T-hybride rozen op een moderne kwekerij van inmiddels 30 hectare in Timau, Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.

 


15-01-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS