maandag 25 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

De 5 vragen aan....Nancy Rip

De 5 vragen aan....Nancy Rip

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Ik ben Nancy Rip, dochter van een Noordwijkse bloemenlijnrijder en getrouwd met Jaap Rip. Ik heb de middelbare tuinbouwschool in Lisse doorlopen en tijdens mijn stage in New York heb ik mijn ‘Oostlandse’ tuinder ontmoet. We wonen in Pijnacker en hebben samen een zoon van 15 en een dochter van 12. Samen vormen wij de directie van het bedrijf Rip Bromini en zijn wij gespecialiseerd in het telen van oa mini bromelia’s.

Nancy Rip Bromini Pijnacker

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Het aansturen van alle processen binnen het bedrijf. Waarin de opkweek van onze mini bromelia’s samen met de afzet de meeste tijd nodig heeft. Met name de afzet is steeds meer ad hoc geworden en het is een sport om alles zo goed mogelijk en op tijd aan onze klanten af te leveren. Met ons belangrijkste motto dat de klant altijd van rechts komt.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

Het weer van de laatste week. Deze temperaturen zijn voor onze tropische plantjes en voor de handel niet echt geschikt. Maar als we dan uiteindelijk weer op natuurijs kunnen schaatsen en er is koek en zopie, dan is alles weer goed.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Onze rechterhand heeft een andere uitdaging gevonden dus als iemand anders die handdoek wil oppakken dan hoor ik dat graag!

Wat ga je dit weekend doen?

Bijna elk weekend loop ik op zondagochtend bij LekkerGelopen waar we samen met andere lopers trainen voor onder andere de Rotterdam marathon. Maar dit weekend ga ik spijbelen, we gaan onze trouwdag vieren in Berlijn samen met de kinderen. Ik heb er zin in!
 

Bron: www.FloraNews.com
02-03-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdW Bart

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS