maandag 25 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

Nieuw gerbera inspiratiemagazine

Nieuw gerbera inspiratiemagazine

Elk jaar reist Coloured by Gerbera naar een plek waar zij kleur en vreugde kunnen brengen met Nederlandse gerbera's. Dit jaar reisden ze naar het prachtige Zwitserland en bezochten het Grand Hotel & Spa Victoria-Jungfrau. Een geweldige locatie voor privé- en zakelijke evenementen. Het bezoek werd gecombineerd een uitstapje naar het meer van Brienz en de bergen van Grindelwald. Het resultaat? Een nieuw gerbera inspiratiemagazine in een Zwitserse setting.

Gerbera

De lente brengt kleur van buiten naar binnen
Lente, het seizoen waarin planten en bloemen beginnen te bloeien. Alles buiten krijgt weer kleur. Een uitstekend moment om buiten naar binnen te brengen en je interieur te kleuren. Met zijn vele kleuren en variëteiten is de gerbera een echte kleurbeleving in elke kamer en op elke locatie. Het fleurt alles en iedereen op en lijkt overal bij te passen.

Bloemeninspiratie voor de lente
In het nieuwe inspiratiemagazine worden de nieuwste trends met een geweldige locatie gecombineerd. Deze lente zien we frisse, gele en natuurlijke, groene tinten. Maar ook warme combinaties zoals roze/oranje en rood/paars. En contrasten; een modern assortiment op een klassieke locatie. Samen met acht Nederlandse en twee Zwitserse bloemstylisten hopen we je dit seizoen te inspireren met ons uitgebreide assortiment gerbera's. 

Gerbera foto’s in hoge resolutie
Alle afbeeldingen in het inspiratiemagazine zijn voor leden te downloaden op de website van Coloured by Gerbera in lage- en hoge resolutie. Ideaal om te gebruiken in uw bloemenwinkel, drukwerken of online. 
 


05-03-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdW Bart


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS