maandag 25 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

Introductie nieuwe tweekleurige Kennedy Chrysanten voor Vrouwendag

Introductie nieuwe tweekleurige Kennedy Chrysanten voor Vrouwendag

Elk jaar verrast Dekker Chrysanten de vrouwelijke verkopers bij Oost-Europese exporteurs met een boeket voor Vrouwendag. Dat wordt altijd erg gewaardeerd. Dit jaar is er gekozen voor een echte noviteit. Nog niemand had deze bloemen gezien!

G. de Koning heeft de afgelopen periode met het verven van de nieuwe troschrysant Kennedy van Dekker Chrysanten geëxperimenteerd. Het blijkt dat Kennedy uitstekend geverfd kan worden. Niet alleen in 1, maar zelfs in 2 kleuren. Dat heeft de markt nog niet eerder gezien.

Voor het Vrouwendagboeket is gekozen voor 7 kleurencombinaties van Kennedy. Elke kleurencombinatie heeft een eigen naam gekregen: Bubblegum, Butterfly, Hortensia, Moonshine, Blue Lagoon, Double Mint en Bubblicious.

De verkopers die ervaring hebben met geverfde chrysanten reageerden enthousiast op het boeket. Ook verkopers die normaliter niet zo enthousiast zijn over geverfde bloemen waren totaal verrast. Iedereen had wel een favoriete kleur. Het hele boeket was een explosie van kleuren en leidde onmiddellijk tot een blije stemming bij de ontvangers. 

Vrouwendag OZ


08-03-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

VvdW Bart


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS