maandag 25 maart 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Topbanner Kubo

Trendbeurs in World Horti Center tijdens Seasonal Trade Fair

Trendbeurs in World Horti Center tijdens Seasonal Trade Fair

Op 14 en 15 maart aanstaande kunnen tuincentra, groothandel, bloemisten en retail voor de nieuwste trends niet alleen terecht op de Seasonal Trade Fair, maar worden zij ook uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwste concepten, noviteiten en winkeloplossingen in het splinternieuwe World Horti Center.

In samenwerking met de Seasonal Trade Fair van Royal Floraholland organiseren de participanten van het World Horti Center een trendbeurs met de nieuwste voorjaarsconcepten en noviteiten op het gebied van pot- en tuinplanten en snijbloemen.

Trendwatcher en groenstylist Romeo Sommers geeft beide dagen een verfrissende kijk op trends in tuincentra. Wat zoekt de consument en hoe maakt deze keuzes? Door middel van inspiratietours langs de stands en trendlezingen inspireert de trendwatcher tot nog betere productproposities op de winkelvloer.

World Horti Center Trendbeurs

De trendbeurs wordt gehouden op 14 en 15 maart van 9 tot 17 uur op steenworp afstand van de Seasonal Trade Fair. Het complete programma is terug te vinden op de website van het World Horti Center. 

Deze week is World Horti Center officieel geopend door Hare Majesteit Koningin Máxima. World Horti Center is een ontmoetingsplaats midden in het hart van de Nederlandse glastuinbouw. Het is het huis van MBO Westland, Greenport Food & Flower Xperience en Demokwekerij Westland. Innovaties, showcases en onderzoek worden permanent geëxposeerd.

De trendbeurs is een samenwerking van participanten van het World Horti Center: Air So Pure, Decorum Plants, Dümmen Orange, Floricultura, Forever Plants, Optiflor, Royal Van Zanten, Schoneveld, Smit Kwekerijen, Stolk Brothers, Van den Bos Flowerbulbs en Zentoo.


09-03-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS