maandag 25 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

Floral Designer Meeting in Fragrant Garden Aalsmeer

Floral Designer Meeting in Fragrant Garden Aalsmeer

Komende dinsdag organiseert Joeke Verhoeven namens Parfum Flower Company een ‘Meet & Greet’ met een aantal toonaangevende floral designers in de Fragrant Garden in Aalsmeer.

Een tiental bloemstylisten zijn uitgenodigd om te komen kennismaken met elkaar en met het assortiment geurende tuinrozen van het bedrijf uit Aalsmeer. Stylisten die komen zijn onder andere: Natalia Korotina van de Bloemenmeisjes, Judith Slagter, Edénique Beaumont en Marte Glasberegen van Bloom your Life.

Joeke Verhoeven is sinds kort de ‘huisbloemiste’ van Parfum Flower Company. “Een klant van het eerste uur. Haar boeket is een beeldmerk geworden van Parfum Flower Company. De meeting is wordt op haar initiatief georganiseerd. “De rozen van Parfum Flower Company zijn zo mooi! Ik gebruikte ze al veel in bruidswerk voor mijn klanten. Als ik collega-stylisten sprak merkte ik dat maar een klein gedeelte van de rozen bekend zijn. Daarom leek het mij een goed idee eens wat te organiseren. Dus niet alleen om elkaar te inspireren, maar ook om nu eens echt de rozen in het zonnetje te zetten.”

Joeke Verhoeven en directeur van Parfum Flower Company Wouter de Vries

Joeke vertelt verder: “De reuk is een bijzonder zintuig. Het legt herinneringen beter vast dan tast, zicht en smaak. De heerlijke geur van de rozen in je bruidsboeket – of gewoon thuis op de vaas – dat is iets waarvan ik denk dat veel stylisten dit beter kunnen gebruiken in hun gesprekken naar hun klanten toe. Maar dan moeten ze het wel eerst hebben ervaren. Daar is de ‘Meet & Greet’ natuurlijk perfect geschikt voor!”

De Fragrant Garden ‘Meet& Greet’ wordt gehouden op dinsdag 13 maart van 11 tot 16 uur.   


09-03-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS