maandag 25 maart 2019
Topbanner Kubo Dummen Orange Top Flower Trials

MixMasters voor elk seizoen

MixMasters voor elk seizoen

Met het jaarrond concept MixMasters van veredelaar en vermeerderaar Florensis kunnen kwekers nu het hele jaar door kiezen uit verschillende kant-en-klare mixcombinaties, single-species en multi-species. Nu nog verkrijgbaar in de markt zijn de vroege voorjaars MixMasters Viola Cornuta EVO Mini F1 in diverse kleurencombinaties en de Myosotis sylvatica Mon Amie in pasteltinten. De komende weken volgen de perkgoed MixMasters. De MixMasters zijn getest op plantbouw, uniforme bloei en tuinprestatie.

Regina Dinkla, manager marketing en retail bij Florensis: “Het hele jaar door kant-en-klare mixen aanbieden is uniek in de markt. MixMasters is een concept dat aantrekkelijk is voor alle schakels in de keten. De consument kan het hele jaar door kiezen uit verschillende mixcombinaties en retail en handel hebben jaarrond een herkenbaar concept te verkopen dat we ondersteunen met presentatiemateriaal. Dit heeft een positief effect op de handel van onze klanten, de kwekers.”

Mix Masters

Florensis biedt de kweker kant-en-klare gemengde plugs van drie stekken die zo opgepot kunnen worden en een assortiment van mixrecepten waarmee de kweker de individuele pluggen uit het recept zelf oppot.

Het familiebedrijf bestaat sinds 1941 en is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht met eigen productielocaties in Nederland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Florensis vindt het belangrijk om met verschillende plantconcepten alle schakels in de keten te raken om kwekers te ondersteunen bij de handel en het verhaal van de producten over te brengen tot aan de consument.

 


16-04-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS