dinsdag 22 januari 2019
Topbanner Kubo Beekenkamp Deliflor

Geslaagde actie Heemskerk en Parfum Flower Company; winnares in tranen!

Geslaagde actie Heemskerk en Parfum Flower Company; winnares in tranen!

Edith Salomon van Coquelicot Fleuriste in Belfort mag naar de Tambuzi farm in Kenia. Ze was zo blij tijdens de uitreiking dat ze het niet drooghield.

Edith Salomon is de winnares van de actie met garden roses van Parfum Flower Company, georganiseerd door Heemskerk Flowers. Klanten van Heemskerk konden meedoen aan een promotionele actie waarbij ze garden roses konden afnemen om kans te maken op een reis voor 2 personen naar Kenia. Accountmanager Benoit Marelli van Heemskerk Flowers (zie foto) is ook heel blij en vereerd. Hij mag met Edith mee naar Kenia!

In een speciale gouden waterdoos vonden de klanten van Heemskerk 4 bossen met de mooiste (geurende) rozen en een gratis ‘Top 40 Wedding Roses’ boek van Parfum Flower Company.

“Ik kan het nog steeds niet geloven“, vertelt Edith Salomon. “Ik kende de rozen nog niet, al zag ik wel vaak online mooie berichten langskomen over de rozen van Parfum Flower Company. Nu kon ik ze een keer proberen tegen een hele scherpe prijs. En ga ik ze zeker vaker kopen. Wat een mooie rozen. En wat een geur! Maar goed, dat ik nu naar Kenia mag had ik echt nooit verwacht. Fantastisch!”

Marco Heemskerk van Heemskerk Flowers koopt garden roses voor zijn klanten in bij Parfum Flower Company. “Ik ben gek op het product. Maar het is geen gemakkelijk product. Ze zijn kwetsbaar en niet goedkoop. Ik wilde een groot deel van onze klanten een keer kennis laten maken met de rozen van Parfum Flower Company, want ik weet dat heel veel bloemisten de rozen graag een keer willen proberen, maar daar in eerste instantie niet de hoofdprijs voor willen betalen. Gelukkig heb ik met Johan Kloos van Parfum Flower Company een mooie actie kunnen bedenken om onze klanten in 30 landen de rozen een keer te laten ‘proeven’.”

Klanten van Heemskerk Flowers konden een doos met 4 bossen garden roses bestellen voor een scherpe prijs en maakte zo kans op een reis naar Kenia om de kweker Tambuzi te bezoeken waar de rozen vandaan komen.

Johan Kloos van Parfum Flower Company is ook heel blij met de actie. Hij vertelt dat er een enorm aantal stelen is verkocht. “Het mooie is dat we de actie hebben kunnen doen net voor ons hoogseizoen. Zo hebben we de kwekers geholpen hun overproductie weg te zetten en tegelijkertijd het voor veel bloemisten mogelijk gemaakt eens op een goedkope manier met onze rozen te werken. Johan Kloos: “Ik ben echt heel blij met het aantal dozen die we hebben kunnen afsturen naar Heemskerk Flowers. Het waren er meer dan 600!”

Marco Heemskerk zegt dat Heemskerk Flowers zich steeds verder richt op bloemen van hoge kwaliteit: “De producten van Parfum Flower Company passen heel goed bij onze visie dat je het met kwaliteit moet winnen. Daarom zijn we blij met de samenwerking die we hebben met Parfum Flower Company en hopen in de toekomst meer met elkaar te kunnen gaan doen.”

Johan Kloos gaat verder: “Ook al zijn het geen gemakkelijke rozen, toch hoor ik van Marco dat de meeste klanten zeer positief hebben gereageerd. Het afsturen van de kwetsbare garden roses naar bloemisten die ze normaal niet gebruiken is altijd een beetje tricky. Soms zien de rozen er van buitenaf niet zo uit als de standaard kasgekweekte Hollandse rozen. Een beschadiging op het schutblad, soms wat slappere stelen. De rozen hebben echt een gebruiksaanwijzing. Maar als je die volgt worden ze echt prachtig!” Marco Heemskerk: “Gelukkig zijn we dat voor geweest met een duidelijke instructie en hebben de meeste klanten van ons zeer positief gereageerd en zelfs foto’s gestuurd van hoe groot en mooi de rozen werden. Kortom, echt een geslaagde actie!”


07-05-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS