dinsdag 22 januari 2019
Beekenkamp Deliflor Topbanner Kubo

Bouvardia kweker Jaap Vreeken in Boer zoekt vrouw

Bouvardia kweker Jaap Vreeken in Boer zoekt vrouw

Jaap Vreeken van Vreeken Bouvardia doet mee aan Boer Zoekt Vrouw. Jaap is een trotse, ambitieuze kweker die altijd hard aan het werk is, maar helaas de liefde nog niet heeft mogen vinden. Daar kan weleens spoedig verandering in komen nu hij meedoet aan Boer Zoekt Vrouw.

Jaap is al jarenlang actief in de bloemenwereld met familiebedrijf Vreeken Bouvardia. Hij is alweer de vierde generatie die aan het werk is in het bedrijf, wat hij samen met zijn vader Krijn runt. Vreeken Bouvardia staat garant voor liefst vijf hectare aan prachtige bouvardia. Daarbij heeft de familie vijf mooie rassen en kleuren. Oorspronkelijk komt de bouvardia overigens vooral voor in Noord- en Midden-Amerika, maar door Vreeken Bouvardia dus ook in Nederland.

Jaap Vreeken FleuraMetz

Jaap Vreeken heeft het wat dat betreft dan ook allemaal goed voor elkaar, maar in de liefde wil het voor hem nog niet echt vlotten. Jaap, die afkomstig is uit Oude Wetering en tegenwoordig in Rijsenhout woont, kan zijn toekomstige vrouw iedere dag wel verrassen met een mooie bos bloemen. Maar eerst is het de grote vraag of hij er in Boer Zoekt Vrouw in slaagt om een geschikte partner tegen te komen. Yvonne Jaspers neemt de bloemenboer bij de hand.

bron: KRO NCRV - foto: FleuraMetz

 


14-05-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS