maandag 24 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

De 5 vragen aan...Hugo van de Koppel

De 5 vragen aan...Hugo van de Koppel

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?
Ik ben Hugo van de Koppel en ben sinds enige tijd werkzaam bij VanRijnRoses gevestigd in De Kwakel. Na jarenlang aan de handelskant te hebben gestaan mag ik dat nu aan de andere kant van de branche doen namelijk bij de producent/kweker. En wat ontzettend leuk is dat.
VanRijnRoses is het bedrijf van Karel en Danielle van Rijn en we telen de soorten Avalanche+ en Ivy+. Afgelopen periode zijn we samen met onze collega’s enorm druk geweest met de komende introductie van onze volledig vernieuwde huisstijl en selecties. Dit zal maandag 28 mei gaan gebeuren en we zijn dan ook volop bezig dit op alle punten goed te gaan doen. Bij deze introductie hoort een nieuw folie, kartonnen kragen, twee verschillende zware kwaliteiten/selecties en onze nieuwe webshop waarmee we gemakkelijk met de handel kunnen koppelen. Onze nieuwe brand “VanRijnAmazing” en VanRijnBrilliant” zal vervolgens dagelijks beschikbaar zijn. Mede door onze eigen webshop koppelingen hopen we zo onze klanten nog beter te kunnen gaan bedienen.

Hugo van de Koppel Avalanche

Wat maakt deze functie zo bijzonder?
Nieuwe functie, werken met een prachtig eigen product, samen bouwen aan succes, de vrijheid om nieuwe dingen te ontplooien en tot succes te maken en dit alles binnen een enthousiast team is wat het leuk maakt.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?
De onrust in de wereld met betrekking tot vluchtelingen, en hoe we de identiteit van Nederland kunnen behouden voor de toekomst.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?
Oppakken zou ik graag het onderwerp duurzaamheid. Dit alles voor een beter milieu en dus een groenere wereld. Veranderen zou ik graag de foute mentaliteit en gedrag bij mensen.
Maak er met elkaar iets moois van is mijn motto. Samen succesvol zijn is het mooiste wat er is.

Wat ga je dit weekend doen?
Ik woon bij de Kagerplassen en gezien het mooie weer wat in aantocht is zal ik daar te vinden zijn. Daarnaast naar een feest van vrienden en natuurlijk aanwezig zijn op de kwekerij waar we alles finetunen voor de introductie van maandag 28 mei.

Avalanche+ Ivy

VanRijnRoses
 

Bron: www.FloraNews.com
25-05-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS