maandag 24 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

De 5 vragen aan...Nicki de Haaij

De 5 vragen aan...Nicki de Haaij

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Nicki de Haaij. Ik ben 41 lentes jong, kom oorspronkelijk uit Lekkerkerk en ben momenteel woonachtig in Den Haag. Mijn huidige functie is Sales Manager bij Ammerlaan Orchideeen.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

Het is een dynamische en vrije functie. De ontwikkelingen in de sierteelt sector volgen zich in rap tempo op en ik vind het een uitdaging om onze concurrentie steeds een stap voor te zijn. Het “Out of the box” denken is mij op het lijf geschreven en dat kan ik goed kwijt in deze functie.

nicki de haaij

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

De energietransitie. Het verbaast mij dat veel mensen blind achter het motto “van gas af” aan lopen. Gas is juist een voorbeeld van een duurzame en schone brandstof en wordt deels gewonnen als afvalproduct van benzine. In Duitsland wordt er massaal omgeschakeld naar gas en in Nederland doen wij het omgekeerde. Alle mensen die dit verkondigen lopen blind achter Elon Musk aan terwijl zijn bedrijf (Tesla) het waarschijnlijk niet overleefd. Er moet dus slimmer nagedacht worden.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Consumenten aansporen om minder plastic te gebruiken. Een beter milieu begint bij jezelf. Denk na als je in de supermarkt staat en je ziet in plastic verpakte groente en fruit o.i.d. En neem gewoon zelf je boodschappentas mee in plaats van het zoveelste plastic tasje.

Wat ga je dit weekend doen?

Dit weekend start de Eredivisie dus ga ik de eerste thuiswedstrijd van Excelsior Rotterdam tegen Fortuna Stittard bezoeken. Als seizoenkaarthouder kijk ik hier altijd naar uit. Verder mijn vrouw assisteren in onze www.Oostenrijksewinkel.nl. Als halve Oostenrijker heb ik samen met mijn vrouw nog een eigen bedrijf waar wij wijn en typisch Oostenrijkse producten als Kaiserschmarrn importeren, ik hoef mij dus niet te vervelen!

 

Bron: www.FloraNews.com
17-08-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS