maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Conclusion groeit naar 160 miljoen euro omzet en 1.400 medewerkers

Conclusion groeit naar 160 miljoen euro omzet en 1.400 medewerkers

Conclusion doet het goed. De multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services is het bedrijf waar Royal FloraHolland (RFH) in september 2017 een uitgebreide samenwerking mee aanging. Het bedrijf noteert over het jaar 2017 een omzet van 160 miljoen euro en is gegroeid naar 1400 medewerkers. RFH is de samenwerking met het bedrijf aangegaan op gebied van het beheer van de kern IT-infrastructuur en het volledige applicatielandschap, inclusief de handelsplatformen van Royal FloraHolland. 

Een analyse van het meest recente jaarverslag van Conclusion laat zien dat de netto-omzet van het bedrijf in 2017 ten opzichte van het jaar ervoor met 10% is gestegen. De groei vond vooral plaats in de Managed Services en Digitale Transformatie segmenten, waarin de zakelijk dienstverlener onder meer actief is.

Naast organische groei in opdrachten en personeel groeide Conclusion het afgelopen jaar ook door overnames – zo werd afgelopen jaar Furore Informatica ingelijfd. Met deze acquisitie mikte Conclusion nadrukkelijk op een grotere aanwezigheid binnen het zorg- en wetenschapsdomein. De IT-dienstverlener ging als zelfstandige werkmaatschappij verder binnen de Conclusion-groep. Eerder kocht Conclusion al MediSign, dat zich richt op digitale patiëntencommunicatie.

De sterke groei in het personeel, komt deels door de toevoeging van professionals die in het kader van managed service contracten zoals het voorbeeld met RFH. Hierbij zijn medewerkers van de bewuste organisaties aan de gelederen van Conclusion toegevoegd. Het partnership stelt Royal FloraHolland in staat om versneld veranderingen in haar businessmodel door te voeren. Veranderingen die noodzakelijk zijn voor de verdere digitalisering van het bedrijf. 35 IT-professionals van RFH traden met ingang van 1 oktober 2017 in dienst bij Conclusion Flora B.V.

Terugkijkend op de behaalde financiële resultaten van het afgelopen jaar, toont Conclusion financieel directeur Robert Derksen zich tevreden: “In 2017 realiseerden we opnieuw een sterke groei, vooral in de Managed Services en Digitale Transformatie. Alles met een stabiel EBITDA-percentage. Een solide basis voor de toekomst.” In het jaarverslag staat bovendien de volgende toelichting: “Door de verlenging van bestaande contracten, door nieuwe langetermijncontracten en door aquisities zetten we de komende jaren een solide basis neer voor verdere groei.” In het verslag heeft de directie geen verdere vooruitzichten voor 2018 gedeeld.

 

 

 


03-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS