maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

Campagne Bedankt Plant! van start

Campagne Bedankt Plant! van start

Groene energie, gezelligheid, beter binnenklimaat, schoonheid: er zijn veel redenen om planten eens te bedanken voor alles wat ze voor ons doen. En dát is dan ook de insteek van de nieuwe plantencampagne van Bloemenbureau Holland.

De boodschap om meer planten in huis te halen om hun schoonheid en als belangrijk element in het interieur is een geslaagde missie gebleken van Bloemenbureau Holland. Als nieuwe impuls om consumenten aan de planten te krijgen, wordt de aandacht van de nieuwe campagne 'Bedankt Plant!' verlegd naar de voordelen van planten op de gezondheid en het welzijn. Dit past goed bij de groeiende belangstelling voor gezonder leven en brengt positieve emotie in de relatie die mensen met planten hebben.

Planten als zuurstof in een druk leven
'Bedankt Plant!' gaat ruim drie jaar lopen en is ontwikkeld in samenwerking met stakeholders om de aankoop van planten nog meer aan te jagen. De insteek van de campagne is: planten maken energieker, relaxter, gelukkiger en gezonder en dat in ruil voor slechts een beetje water. Planten geven bovendien geen gedoe, houden letterlijk en figuurlijk ruis tegen en helpen om te verbinden met wat er echt toe doet. Als zij groeien, groeien de mensen om hen heen ook. Vanuit dit inzicht is een commercial gemaakt die eind oktober op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden. In de overige landen wordt de commercial via digitale kanalen uitgezonden. 

Happi.health special met veel aandacht voor planten
Onderdeel van de lancering is de special Happi.health die Bloemenbureau Holland in Nederland uitbrengt in samenwerking met mindstyle magazine Happinez. De Happi.health is een speciale uitgave vol inzicht en inspiratie voor een gezond en gelukkig leven met onder andere de gezondheidsvoordelen van planten.

 


03-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS