maandag 24 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Start nieuwbouw FloraHolland Aalsmeer

Start nieuwbouw FloraHolland Aalsmeer

Met het voorlopig uitstellen van de verbouwplannen van het centrumgebouw van Royal FloraHolland in Aalsmeer, is een alternatief scenario uitgewerkt: het kantorenplan. Dit omvat de verbouwing van Zuidzicht en de sloop van een aantal verouderde kantoren.

De kantoren in Aalsmeer worden verbouwd naar kwalitatief hoogwaardige werkplekken. "Ontmoetingsruimtes én up-to-date voorzieningen moeten er voor zorgen dat medewerkers efficiënt kunnen samenwerken met leden en klanten en nog slagvaardiger in kunnen spelen op de continu veranderende wereld om ons heen en de dynamische wensen van onze relaties", aldus Royal FloraHolland.

In oktober/november staan vooral voorbereidende werkzaamheden op de planning, waaronder de sloop van de voormalige locatie Hortiflower/Jetset & de aanpassing van de reststoffenverwerking. In november wordt de grond bouwrijp gemaakt en worden de kantoren Zuidzicht afgesloten. In januari wordt daadwerkelijk gestart met de bouw. Het plan wordt vanaf september 2018 uitgevoerd door de BAM en de oplevering staat eind 2019 gepland.

Royal FloraHolland laat weten er alles aan te doen om de bouw-overlast tot een minimum te beperken. Afwijkende aanrijd-routes worden ter plekke duidelijk aangegeven.
 


09-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS