maandag 24 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Mooi jubileumgeschenk Anthura voor Hartstichting

Mooi jubileumgeschenk Anthura voor Hartstichting

Anthura heeft, in de persoon van Laetitia de Goeij, een cheque van € 27.893 overhandigd aan Marieke Dekker, relatiemanager van de Hartstichting. De veredelaar vierde dit jaar het 80-jarig jubileum en haalde het bedrag op tijdens het jubileumfeest op 7 september jongstleden. Relaties, collega’s, familie, vrienden en buren brachten het prachtige bedrag de Hartstichting bij elkaar. Met deze donatie draagt Anthura haar steentje bij aan het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten.

jubileumgeschenk Hartstichting

Al een aantal jaar zetten de Nederlandse anthuriumkwekers zich in voor de Hartstichting. September is de actiemaand waarin er extra aandacht aan dit doel wordt geschonken. In deze maand zijn er verschillende acties waar de kwekers aan meedoen om zoveel mogelijk geld op te halen. Het Anthura Jubileumfeest viel in de maand september. Voor de veredelaar was het daarom al snel duidelijk dat de Hartstichting het doel werd waaraan Anthura een donatie zou gaan schenken.

Marieke Dekker, relatiemanager bij de Hartstichting: “We zijn heel blij met deze donatie van Anthura. De Hartstichting wil hart- en vaatziekten eerder opsporen en behandelen. En we willen dat iedereen op tijd wordt behandeld. Daarom zetten we actief in op 6-Minutenzones. Voldoende aangemelde AED’s zijn daarbij heel belangrijk. Vanuit Stichting Pormotie Anthurium zijn de anthuriumkwekers hiervoor de hele maand september in actie gekomen met de actie ‘Doe mee, in iedere buurt een AED!’ Zo droeg iedereen die een plant kocht in een speciale actieverpakking bij aan dit doel. Dat Anthura met haar jubileumgeschenk ook bijdraagt aan het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten, is echt geweldig.”
 


10-10-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS