donderdag 25 april 2019
Top VvdM Hamifleurs FlowerTrials

Zyon Group sluit aan bij Floral Trade Group

Zyon Group sluit aan bij Floral Trade Group

Per 1 januari 2019 sluit Zyon Group zich aan bij Floral Trade Group. Zyon Group heeft in Nederland vestigingen in het Westland, Aalsmeer en daarnaast de dochterondernemingen DJ-Florals en Zyon Hungary KFT. De organisatie is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de verkoop van bloemen, planten en geschenkartikelen aan retailketens in het hogere segment in Europa en helpt retailers om een succesvolle bloemen- en plantencategory op te bouwen en te exploiteren.

Algemeen directeur van Floral Trade Group Wim van der Plas: ‘’Deze ontwikkeling ligt in lijn met de strategie van Floral Trade Group voor 2020, waarin is vastgesteld dat we sterker willen worden in retail.’’ Alle medewerkers van Zyon Group hebben een warm welkom gekregen binnen Floral Trade Group. Zyon Group zal als zelfstandige onderneming Floral Trade Group verder gaan.Het directieteam van Zyon Group wordt vanaf 1 januari versterkt met Martijn van Noort. Deze functie combineert hij met z’n directietaken binnen Floral Trade Group: ‘’Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en toewijding van de medewerkers van Zyon Group. Hun klanten zijn vooraanstaande retailers in Europa, waarmee zij al vele jaren een succesvol strategisch partnership hebben. Dit sluit goed aan bij de identiteit en werkwijze van Floral Trade Group.’’ 

Leon Eijgenraam, oprichter van Zyon Group, is blij met de nieuwe koers. Er is volgens Eijgenraam gekozen voor Floral Trade Group, omdat dit bedrijf de snelle expansie op gebied van ICT, HR, Marketing, Operatie en Logistiek ondersteunt. Ook biedt de organisatie via haar dochterondernemingen de mogelijkheid om een breder assortiment van sierteeltproducten aan de klanten aan te bieden.

Floral Trade Group bestaat uit meerdere zelfstandige bedrijven met ieder zijn eigen klantfocus. De familie van bedrijven levert een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, supermarkten, groothandels, tuincentra en e-tailers. Vanuit de hoofdlocatie in Rijnsburg en vestigingen in Europa zetten ruim 700 medewerkers zich dagelijks in om afnemers te ontzorgen.

                                     
 


01-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Schoneveld FT


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS