vrijdag 26 april 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM Hamifleurs

You & me in a green world

You & me in a green world

You & me in a green world, is een toekomst die kwekerij D.C. van Geest nastreeft. Planten en bomen geven groene energie en verbeteren het leven en de gezondheid. D.C. van Geest richt de teelt zo milieuvriendelijk mogelijk in en levert de planten af zonder onnodige toevoegingen.

De kweker van onder andere Phalaenopsis, Areca palmen en musa kweekt al jaren planten onder de naam G-style. Deze worden op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze gekweekt. Om nog een stapje verder te gaan, wordt G-style nu in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe stijl is deze week al goed te zien in stand 37.18 op de TradeFair in Aalsmeer.

You & me in a greener world

"De wereld groener maken is nodig en haalbaar. De aarde hebben we te leen van onze kinderen en kleinkinderen. We willen zo zuinig mogelijk zijn op de natuur. Wij maken onze keuzes door de beste optie te kiezen voor milieu en medemens." 

Alle planten in het assortiment zijn binnenkort verkrijgbaar onder het nieuwe label zijn. Zowel de bloeiende multiflora en grootbloemige phalaenopsis als het groene assortiment met onder meer Areca palmen, Musa dwarf cavendish en de nieuwe aanwinst Radermachera bonsai krijgen het nieuwe label. In 2019 zullen er ook andere groene toppers leverbaar zijn. Stap voor stap worden de uitingen van G-style worden vervangen

 

 

 


08-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Kubo


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS