vrijdag 26 april 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM Hamifleurs

Interplant Roses creates the next generation

Interplant Roses creates the next generation

Op woensdag 7 november heeft Interplant Roses op de IFTF in Vijfhuizen haar nieuwe huisstijl feestelijk onthuld tijdens een feestelijke receptie met haar zakenpartners en medewerkers.

Het afgelopen halfjaar heeft Interplant hard gewerkt om een de nieuwe identiteit te ontwikkelen en te implementeren. Het bedrijf heeft zijn kernwaarden verfijnd, waarvan passie, innovatie, betrokkenheid en kwaliteit de belangrijkste zijn. Het verfrissende nieuwe ontwerp symboliseert de unieke veredelingstechnologie en de ontwikkeling van de producten van de brede lijnen naar het celniveau. Bovendien komt het rijke kleurenpalet echt overeen met de kleurrijke rozenrassen die door Interplant ontwikkeld worden. De ronde vorm van het nieuwe logo benadrukt de kracht en toewijding van een familiebedrijf. Het hoofdkantoor in Nederland en de vestigingen in Kenia en Spanje krijgen een facelift.

Het bestaande, al lang bestaande rood-blauwe Interplant-logo verdwijnt uit het zicht en zal worden vervangen door het nieuwe, moderne ontwerp. Met deze nieuwe branding wil Interplant een professionele stempel drukken op de zich ontwikkelende groei van het bedrijf dat in 2017 verhuisde naar een nieuwe faciliteit in Harmelen.Interplant Roses

 


08-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Kubo


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS