zaterdag 8 augustus 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Ai2 supporter Plastic Soup Foundation

Ai2 supporter Plastic Soup Foundation

Ai2 is in de bloemen- en plantensector inmiddels van toegevoegde waarde als het gaat om onafhankelijke, al dan niet verzekerde betaaldiensten. Ai2 en de Plastic Soup Foundation hebben bekend gemaakt dat ze elkaar gaan ondersteunen. Fysiek heeft heft bedrijf weinig stromen aan plastic en/of papier, wel zetten zij hiermee een stap naar het eenvoudig en duidelijker communiceren en betalen met als doel om duurzamere artikelen door, en in de keten te krijgen.

Het bedrijf is bij de Plastic Soup Foundation een ‘bronzen Business Angel’ geworden. Hiermee levert de onderneming een ondersteunende bijdrage in de gedragsverandering van de groene bedrijven. De focus ligt op het terugdringen van de hoeveelheid plastic die wordt toegepast. De rol van Ai2 in de groensector is faciliterend.

Op de facturen is er tot op heden weinig ruimte voor het invoeren van nieuwe codering. Hiermee wordt bedoeld de codering rondom duurzame producten en labels. Binnen het systeem van de geldstromen door Ai2 is ‘de labelling’ snel en gemakkelijk te realiseren. Systemen, fustcodes, fusttabellen etc. mogen niet de beperkende factor zijn als het om ontwikkelingen gaat, en zeker niet op het gebied van duurzaamheid.

Ai2 project ‘Container Centralen’ op IFTF
Door invoering van een aparte verrekenmethodiek presenteert Ai2 het project ‘Container Centralen’ deze week op de IFTF [stand nr A1.30]. Voor nieuwe klanten is er een sportieve gadget want als fanatiek surfer heeft eigenaar Rene Franssen steeds meer last van plastic (soup) in en op het water. De Dopperflessen, zonder winstoogmerk ontwikkeld om het éénmalig gebruik van plastic terug te drinken, zullen in Vijfhuizen niet ontbreken. Vijftig procent van het plastic wordt na gebruik meteen weggegooid en komt uiteindelijk in de oceanen terecht. Waardoor één miljoen zeevogels en 100.000 zeezoogdieren overlijden. Gebruik van Dopper draagt daardoor bij aan een betere wereld.
 


09-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

ConceptFactory


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS