zondag 26 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials Top VvdM AmaVerde

Geslaagde eerste Meet & Greet in het vernieuwde Waterdrinker GTC

Geslaagde eerste Meet & Greet in het vernieuwde Waterdrinker GTC

Geslaagde eerste Meet & Greet in het vernieuwde Waterdrinker GTC
Op woensdag 28 november werd onder het thema ‘Exotic Christmas’ de eerste Meet & Greet in het Waterdrinker Green Trade Center georganiseerd voor kwekers en kopers van exotische bloemen. De Meet & Greet trok zowel inkopers als bloemisten en ook marketeers van de exportbedrijven haakten aan.

Om de juiste ketenpartners met elkaar te verbinden heeft initiatiefnemer Royal FloraHolland voor deze Meet & Greet gekozen voor een samenwerking met Stichting Promotie Anthurium, Dobbe Flowers en Waterdrinker.

Na een korte introductie werden er rondleidingen gegeven door Patrick Dobbe van Dobbe Flowers en demonstreerde House of Thol de Flower Constellations – een tool waarmee je gemakkelijk bloemen kunt schikken met slechts een aan stelen. Ook de kleurrijke kerstarrangementen op tafel – gecreëerd door arrangeur Pia Klatt – trokken de aandacht en leverden mooie plaatjes op die online gedeeld werden. Met deze presentatie hebben de kwekers laten zien hoe veelzijdig de snijorchidee, snijanthurium en exotische bloemen zijn en dat deze perfect als kerstproduct ingezet kunnen worden.

Manon Poot, productmanager snijbloemen bij Royal FloraHolland: “De Meet & Greet is een mooie manier om de drie productgroepen snijorchidee, snijanthurium en exoten te koppelen. En meteen een mooi voorbeeld dat het gezamenlijk optrekken elkaar versterkt. Het was een geslaagde middag waarbij de kwekers, handelaren en bloemisten daadwerkelijk met elkaar in gesprek gingen over het vak en wat ze voor elkaar kunnen betekenen.”

 


29-11-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Anthura - VONQ


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS