zondag 26 mei 2019
FlowerTrials 1 mei Top VvdM AmaVerde

Broekhof richt zich meer op kwekerssegment

Broekhof richt zich meer op kwekerssegment

Leverancier van verpakkingsmaterialen en decoratiematerialen Broekhof heeft het verkoopteam uitgebreid met maar liefst vijf zeer ervaren medewerkers. Per 1 december 2018 zijn Carin Spaans, Rob Damen, Lex van Dijk, Johan Ottevanger en Erik van Winden toegevoegd aan het team. Met deze zeer enthousiaste en ervaren verkopers wil Broekhof zich meer gaan richten op het kwekerssegment. De focus zal hierbij liggen op de verkoop van potten, transporttrays en bloemen- en plantenhoezen en op het brede assortiment van 4.000 voorraadartikelen.

Arjan Broekhof: ‘’Wij zijn enorm blij met deze uitbreiding van het verkoopteam en heten Carin, Rob, Lex, Johan en Erik van harte welkom binnen ons bedrijf. We hebben het volste vertrouwen in deze nieuwe medewerkers en verwachten met hun inzet het kwekerssegment nog uitgebreider van dienst te kunnen zijn met onze persoonlijke service en missie: ‘op innovatieve en betrouwbare wijze waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt’.’’

Broekhof heeft een eigen fabriek in Vietnam waar bloemen- en plantenhoezen worden gemaakt. Tevens is Broekhof al jaren dealer van Pöppelmann TEKU en Modiform voor potten en trays. Broekhof heeft ook partnerschappen met andere leveranciers, welke door de komst van onze nieuwe medewerkers verder worden uitgebreid. Door samen te werken met de verschillende partners kan Broekhof een groot aantal artikelen met een hoogwaardige kwaliteit snel leveren.

V.l.n.r. Johan Ottenvanger, Rob Damen, Erik van Winden, Lex van Dijk en Carin Spaans.
 


03-12-18 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Lutgo HR verzamel


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS