maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

FloraHolland verdeelt in piekperiode voortaan op vier lagen

FloraHolland verdeelt in piekperiode voortaan op vier lagen

FloraHolland verdeelt planten in de piekperiode voortaan op vier lagen in plaats van op drie. Hierdoor zijn er in de drukke periodes minder stapelwagens nodig. De verandering wordt ingevoerd in de periode van 1 februari tot 15 juni 2019 op de locaties Aalsmeer en Naaldwijk. In Naaldwijk is getest met deze manier van verdelen. Dankzij het positieve resultaat van de test, wordt de nieuwe manier van verdelen ook in Aalsmeer doorgevoerd. Op locatie Rijnsburg worden vooral bloemen geveild en daarom verandert er op deze locatie niets in de plantendistributie.

Op vooraf vastgestelde topdagen in 2019 is FloraHolland ook van plan om in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg tijdens het distributieproces de stapelwagens zo vol mogelijk te beladen. Dit gebeurt bij bloemen en potplanten. Ook het extra beladen zorgt ervoor dat er veel minder stapelwagens nodig zijn. 'Het voller beladen kan wel invloed hebben op onze doorlooptijden.' laat de veiling weten.

Vorig jaar had de veiling in het hoogseizoen te kampen met een tekort aan stapelwagens. Om tijdens de piekperiode de beschikbaarheid van karren te vergroten, heeft het bedrijf 15.500 extra stapelwagens aangeschaft. In 2018 had FloraHolland op dertig nachten interne nachthuur. Door de aanschaf van extra stapelwagens is de verwachting dat dit aantal in 2019 halveert.

FloraHolland

Bron: www.FloraNews.com
02-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS