dinsdag 25 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Special Orchids neemt Meewisse Orchids over

Special Orchids neemt Meewisse Orchids over

Special Orchids groeit en investeert in de toekomst. John en Wim Bos hebben per 1 januari van dit jaar Meewisse Orchids overgenomen. Special Orchids verstevigt hiermee haar positie op de markt nu klanten echt jaarrond kunnen bestellen. Meewisse is namelijk gespecialiseerd in de teelt van snij-Cymbidiums in de zomerperiode.

Sinds de overname van kwekerij Celine Colours in 2017 beleverde Special Orchids haar klanten al nagenoeg jaarrond. Nu ook de kwekerij van Meewisse Orchids is overgenomen kunnen klanten ook buiten het traditionele seizoen rekenen op een zeer exclusief assortiment van de hoogste kwaliteit.

Sylvia en Marcel Meewisse (l) hebben de kwekerij per 1 januari 2019 overgedragen aan Wim (r) en John Bos van Special Orchids

“Het zijn bijzonder mooie en kwalitatief hoogwaardige soorten die Marcel Meewisse tot op heden onder de naam ‘Oriental Summer’ op de markt bracht. Grootbloemige snij-Cymbidiums in frisse zomerse kleuren. “We zijn erg blij dat dit assortiment nu tot dat van Special Orchids behoort”, aldus Wim Bos. “De kwekerij van twee hectare in Lepelstraat is er helemaal op ingericht om al vanaf juli tot en met oktober te oogsten.”

Special Orchids groeit met deze overname van vier naar vijf teeltlocaties.
 


04-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS