maandag 24 juni 2019
FN TOP add Bakker.com via TFC

CEO Royal FloraHolland vol vertrouwen 2019 in

CEO Royal FloraHolland vol vertrouwen 2019 in

Steven van Schilfgaarde, CEO van Royal FloraHolland, gaat vol vertrouwen 2019 in. '2019 wordt een jaar van versnellen', voorspelt hij.

'We zetten hoog in op een excellente dienstverlening voor klanten, internationale groei en digitalisering. Ik zie het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. Samen zetten we Nederland op de kaart als sierteeltland van wereldformaat.'

"Ik sluit mijn eerste jaar als CEO van deze prachtige coöperatie af met een voldaan gevoel. We hebben grote stappen gezet in de digitalisering van de marktplaats. De resultaten van onze dagelijkse dienstverlening zijn sterk verbeterd. En we zijn goed op weg met de standaardisering en uniformering van onze logistieke processen. Het installeren van de Ledenraad tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) was een geweldig hoogtepunt voor ons allemaal." Dit schrijft Steven van Schilfgaarde op de website van Royal FloraHolland.

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van 10 januari bij Royal FloraHolland Aalsmeer brengt de CEO een toost uit op het nieuwe jaar samen met de leden van de coöperatie.

 

 


04-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS