maandag 24 juni 2019
Bakker.com via TFC FN TOP add

Het is weer tijd voor kleurrijke tulpenschoven

Het is weer tijd voor kleurrijke tulpenschoven

Met het aanbreken van het nieuwe jaar, is ook het seizoen van Bulb Bouquet weer van start gegaan. De ambachtelijke tulpenschoven van Kwekerij Visschedijk zijn al jaren een groot succes in binnen-en buitenland. Ook dit seizoen zal Bulb Bouquet in verschillende kleuren en formaten de harten van vele Europese consumenten veroveren!

De tulpenschoven worden zorgvuldig met de hand geplukt en op een ambachtelijke manier gebonden. Bulb Bouquet is hiermee net even anders dan de oer-Hollandse bos tulpen. Doordat de bollen nog aan de tulpen vastzitten, kan deze ‘bos’ tulpen zelfstandig blijven staan. De bollen houden de bos sterk, waardoor de consument langer van de schoof kan genieten. Zowel binnen als buiten is dit product een ware eyecatcher.

De afgelopen jaren is de populariteit van de tulpenschoven steeds verder toegenomen en is Bulb Bouquet ook online te koop via webshop Frederique’s Choice. Ze zijn vanaf heden beschikbaar bij Kwekerij Visschedijk en zijn tot en met Pasen verkrijgbaar in schoven van 10, 15 en 20 tulpen.

De kleurrijke tulpenschoven zijn niet alleen in Nederland een succes, ook buiten de landsgrenzen heeft Bulb Bouquet een flinke fanbase. Met name in Zuid-Europa heeft het merk de afgelopen jaren aan de weg getimmerd. Vele consumenten verrassen Kwekerij Visschedijk regelmatig met foto’s van hun vrolijke Bulb Bouquet en plaatsen deze op hun socialmediakanalen zoals Instagram en Facebook.

                               
 


07-01-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS