zaterdag 24 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

XL Tulips levert uit fysieke voorraad in Rijnsburg

XL Tulips levert uit fysieke voorraad in Rijnsburg

Deze week zijn de eerste Franse Tulpen van XL Tulips uit de fysieke voorraad in Rijnsburg verkocht. Door een fysieke voorraad in Rijnsburg aan te houden in plaats van op de kwekerij in Zwaagdijk is het bedrijf flexibel en kunnen bestellingen vanaf 1 fust binnen 90 minuten bij de koper in de box afgeleverd worden.

“Veel inkopers wisten ons aanbod al te vinden in Klok Voor Verkoop, maar nu is het dus ook mogelijk om via Floramondo Directe verkoop een bestelling te plaatsen vanuit onze voorraad”, aldus Pieter-Jan van XL Tulips.

Het seizoen van de Franse tulpen komt langzaam maar zeker op gang. De productie is op dit moment nog niet op het gewenste niveau vanwege het koude weer. De komende weken is de verwachting dat dit beter wordt, de aanvoer wordt dan ook groter en daarmee ook de diversiteit in onze voorraad. Op dit moment staan er telkens drie soorten in de voorraad, langzaam maar zeker is het de bedoeling om dit uit te breiden.

Bestellingen tussen 06:00 en 13:30 uur worden binnen 90 minuten in de box van de koper of de transporteur in Rijnsburg afgeleverd. Bestellingen na 15:00 uur worden de volgende ochtend voor 07:30 afgeleverd.

01-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS