zaterdag 24 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Inschrijving Ride for the Roses opent op Valentijnsdag

Inschrijving Ride for the Roses opent op Valentijnsdag

Na vijf jaar keert de Ride for the Roses terug in Zeeland. Op 15 september stappen duizenden mensen op de fiets om een versnelling in kankeronderzoek teweeg te brengen. Het belooft een prachtige fietstocht te worden, met routes door het Zeeuwse platteland en de 100 kilometer over de Zeelandbrug en Stormvloedkering. Inschrijven voor de Zeeuwse editie van de Ride for the Roses kan vanaf 14 februari 2019, Valentijnsdag, de dag van de liefde.

foto: omroep Zeeland

Onlangs heeft de Stichting Ride for the Roses de organisatie van het event aan KWF overgedragen om zo verdere ontwikkeling mogelijk te maken. Het event wordt daardoor een ‘actie van KWF’ in plaats van een ‘actie voor KWF’. 

De Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: een versnelling in kankeronderzoek teweegbrengen. Of je nu 10 kilometer fietst op de stadsfiets met je kinderen, of 100 kilometer aflegt op de racefiets in het grootste peloton van Nederland, iedereen kan meedoen. Samen, op weg naar een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker.

Inschrijven voor de Ride for the Roses kan vanaf 14 februari aanstaande via de website: www.ridefortheroses.nl

 


08-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS