zaterdag 24 augustus 2019
Top VvdM OZ Export via TFC FN TOP add

RM Plants opent deuren tijdens Voorjaarsbeurs XXL

RM Plants opent deuren tijdens Voorjaarsbeurs XXL

Deze week opent RM Plants in Amstelveen zijn deuren voor de eerste RM voorjaarsbeurs XXL.  Een voorjaarsbeurs vol met inspiratie voor het voorjaar. Van 31 januari t/m 9 februari presenteren Remi van Adrichem en zijn team het complete voorjaar van A tot Z. Op de beurs is het volledig RM indoor en uitdoor sortiment te zien.

RM Plants is gespecialiseerd in de import, afkweek en teelt van diverse indoor en outdoor planten. Veel van de producten komen oorspronkelijke uit landen rond de Middenlandse Zee, zoals de olijf, citrus, callistemon en bougainvillea. Ook worden er planten uit Azië en Centraal America geïmporteerd en opgeweekt.

RM Plants Voorjaarsbeurs XXL

Het jonge en dynamische bedrijf is eind 2010 opgericht is. De medewerkers hebben reeds jarenlange ervaring met de teelt, inkoop en verkoop van geïmporteerde planten. Per 1 december 2014 heeft het bedrijf haar intrek genomen in de nieuw gebouwde kwekerij welke helemaal ingericht voor de RM Plants werkwijze. De kwekerij is voorzien van 4 aparte klimaatzone's die qua licht, temperatuur en luchtvochtigheid afzonderlijk te sturen zijn, dus zo optimaal mogelijk per productgroep.

De beurs is vandaag nog geopend tot 16.30 en kan zaterdag 9 februari ook op afspraak nog bezocht worden.

Bekijk hieronder onze fotoreportage of hier via onze Facebookpagina. 

fotograaf: Hans Korbee


 

Bron: www.FloraNews.com
08-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS