zaterdag 24 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Vroegveildagen Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk

Vroegveildagen Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk

FloraHolland kondigt aan in 2019 te gaan voor een logistieke topprestatie. Om op piekdagen bestellingen tijdig in de box te kunnen leveren, start de veiling op 4 dagen één uur eerder met het veilen van bloemen én planten.

Op dinsdag 23 april 2019, maandag 6 mei 2019, maandag 20 mei 2019 en dinsdag 11 juni 2019 start het veilen van zowel bloemen als planten op de locaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg één uur eerder.

Een uur eerder veilen heeft nogal wat consequenties en regelwerk tot gevolg voor alle betrokkenen. Kwekers kunnen op de betreffende data bijvoorbeeld bloemen en planten aanleveren tot 3 uur 's nachts. Klokverkopen en directe verkopen worden mogelijk 1 uur eerder aan de klant geleverd. Klanten moeten hun box één uur eerder openen en alle voorzieningen zoals regulier aanzetten. Transporteurs moeten geïnformeerd worden over eerder aanvoeren, maar ook over mogelijk eerder vertrek. 

De veiling van bloemen en planten start één uur eerder. Op alle locaties wordt al om 5.00 uur, met uitzondering van het veilen van planten in Aalsmeer. Daar start het veilen om 05.30 uur. Klokvoorverkoop stopt op deze dagen ook een uur eerder voor bloemen en planten.

bron: Royal FloraHolland


11-02-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS