woensdag 22 mei 2019
Dummen Orange Top Flower Trials FlowerTrials 1 mei

FloraHolland probeert overlast door landelijke actiedag op 18 maart te voorkomen

FloraHolland probeert overlast door landelijke actiedag op 18 maart te voorkomen

Op 18 maart 2019 organiseren de vakbonden een landelijke actiedag. De vakbonden laten die dag samen met de leden hun mening horen over het uitblijven van een pensioenakkoord. Om er voor te zorgen dat de dienstverlening van FloraHolland doorgaat en de overlast voor iedereen tot een beperkt blijft, biedt de veiling haar medewerkers een alternatief aan voor deelname aan de landelijke actiedag.

                     

De medewerkers krijgen de gelegenheid om tijdens het werk een statement te maken met door Royal FloraHolland verstrekte actiemiddelen. Op deze manier kunnen de medewerkers wel hun onvrede uiten, maar kunnen de werkzaamheden gewoon doorgaan. Yme Pasma, COO: "wij doen er alles aan om deze drukke periode in maart zo soepel mogelijk te laten verlopen en de kwaliteit te bieden die onze klanten van ons gewend zijn. Dat doen we dus ook op de landelijke actiedag op 18 maart".

De gezamenlijke vakbonden FNV, CNV en VCP organiseren op maandag 18 maart een landelijke actiedag voor een beter pensioenakkoord. De actiedag wordt een combinatie van acties in tal van sectoren en bedrijven in het hele land. De bonden eisen direct bevriezen van de AOW-leeftijd en indexatie. Ook moeten alle werkenden in staat zijn om een goed pensioen op te bouwen, dus ook ZZP'ers en mensen met een onzeker contract.

 


14-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Hepke - Team Westland


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS