maandag 19 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Voorjaarscampagne Lente is bloemen

Voorjaarscampagne Lente is bloemen

Mooiwatbloemendoen.nl trapt het voorjaar af met de campagne ‘Lente is bloemen’. De campagne is gebaseerd op het groeiplatform Celebrate Seasons en richt zich op consumenten in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Het consumentenplatform van Bloemenbureau Holland laat met ‘Lente is bloemen’ consumenten het lentegevoel met bloemen ervaren. Met hun kleuren, geuren, vormen en texturen activeren bloemen als geen ander de zintuigen. En omdat het seizoensgevoel alles te maken heeft met zintuigen, worden bloemen gepresenteerd als sfeerbrengers die het in zich hebben dat gevoel écht te ervaren en verder te verspreiden. 

Om voldoende consumenten te bereiken, start de campagne in de eerste week van april. Iets na de officiële start van de lente, waarin veel adverteerders om de gunst van de consument strijden. De campagne zal voornamelijk online worden uitgerold. Dit gebeurt in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Instagram en Facebook spelen hierbij een belangrijke rol. 

Het seizoensgevoel met bloemen komt in een afgeleide van deze campagne op meerdere momenten in het jaar terug.

 


15-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS