maandag 19 augustus 2019
FN TOP add Top VvdM OZ Export via TFC

Groenrijk opent voorjaar met nieuwe vestiging in Montfoort

Groenrijk opent voorjaar met nieuwe vestiging in Montfoort

Vrijdag 22 maart opent GroenRijk een nieuwe vestiging aan de Willeskop in Montfoort. Het nieuwe tuincentrum viert de opening en de start van de lente met een openingsweekend vol leuke acties. GroenRijk Montfoort is een tuincentrum van 4000 vierkante meter. Eigenaren vader en zoon Focke en Stephan Segers zijn geen beginners in de wereld van de tuincentra: zij staan ook aan de leiding van de GroenRijk-vestigingen in Epe en Nunspeet.

De afgelopen weken is er met het team keihard gewerkt om op tijd klaar te zijn voor de opening. Regelmatig is er tot in de late uren schoongemaakt, gesjouwd met winkelmateriaal en is ook het personeel ingewerkt. Het resultaat mag er zijn: met tuincentrum GroenRijk Montfoort staat er een specialistisch tuincentrum, waar de bezoeker zes dagen per week terecht kan voor binnenplanten, buitenplanten, tuingereedschap en meer.

Voor wie voor of na het winkelen even rustig wil zitten om wat te eten en drinken is er een ruim tuincafé in het tuincentrum waar de bezoeker heerlijk kan onthaasten. In het feestelijke openingsweekend tracteert het tuincentrum op gratis gebak bij bestelling van koffie of thee.

foto: Groenrijk Montfoort


18-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Schneider Youngplants via Green Career Consult


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS