woensdag 17 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

Pull s Seasonal Trade Fair Top 5 #blog

Pull s Seasonal Trade Fair Top 5 #blog

Elke maand deelt Pull Position een blog over haar visie en ervaring over uiteenlopende thema’s in de marketing en tuinbouwwereld. In maart stonden meerdere van onze klanten, samen met vele anderen kwekers, op de Seasonal Trade Fair. Wij (Annelene en John) bieden onze klanten verkoopondersteuning tijdens deze beurzen. Daarnaast wordt de beurs bezocht door het Pull team om te netwerken, inspiratie op te doen of bijzondere nieuwigheden te spotten. Elke beurs gaat ons team namelijk op zoek naar de mooiste stands en bijzondere producten. Lees in deze blog onze beurs top 5!  

Als marketingbureau is het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste trends en te zien wat er speelt in de markt. Een bezoek aan inspirerende (sierteelt)beurzen is één van de manieren om dat te doen! Een kleinigheidje wat we terug kunnen doen voor de bedrijven die ons wisten te inspireren, ons aan het denken zetten of juist wisten te verassen, is een complimentje geven! En vanuit deze gedachte ontstond onze beurzen top 5.
Deze top 5 bestaat uit stands, producten of presentaties die vallen binnen de categorie ‘opvallend’, ‘uniek’, of ‘bijzonder’. In ieder geval opvallend genoeg, dat we het niet konden laten om van dichtbij een kijkje te nemen. We stellen geen top 5 samen van onze klanten, maar kijken juist (zo objectief mogelijk) naar alle deelnemers aan de beurs. Zo raken we geïnspireerd!

Om de standhouders te belonen voor een creatief staaltje marketing, deelden we tijdens de Seasonal Trade Fair vijf complimentkaarten uit, ‘Met complimenten van… het marketingteam in green’! Deze deelden we op de laatste beurs middag uit aan de standhouders. Hierbij delen we graag onze top 5.

1. BAMBOO ORCHID – EEN BUSJE VOL BELEVING
Regen en wind trotserend op het parkeerdek richting de ingang van de Seasonal Trade Fair, werden we verrast door tropische oerwoudgeluiden en een exotische presentatie van Bamboo Orchid. De orchideeënkweker toonde haar aanwezigheid middels een opvallend Bamboo Orchid-busje, waar menig beursbezoeker langsliep om de beurs te betreden. Een slimme manier om op te vallen buiten de muren van de beurshal! En dat was het zeker. De meeste bezoekers hadden het busjes wel gezien of er over gehoord, waardoor het een groot succes werd. Voor ons de reden om Bamboo Orchids als nummer één van onze top 5 te belonen met een complimentkaartje. Het Bamboo Orchid busje was helaas onbemand, vandaar lieten we het compliment achter de ruitenwissers.

Deze luidde: “Wij geven onze complimenten voor het duidelijk doorgevoerde concept en de verrassende locatie!

2. SMIT KWEKERIJEN MET BLAD BEGONIA
Op nummer twee in de top 5 staat Smit Kwekerijen met een bijzondere blad Begonia. De spannende bladstructuur en krachtige kleurencombinatie maakt deze blad Begonia van Smit Kwekerijen een interessant en bijzonder product. De combinatie met een eigentijdse vormgeving, gemaakt door Elburg-Smit bv, zorgt ervoor wij niet zomaar voorbij het product konden lopen tijdens de beurs. Vandaar reikten we onze complimenten uit aan de potplantenkweker:

“Onze complimenten voor deze intrigerende begonia met spannende bladstructuur en krachtige kleurencombinatie!”

3. LIV; EEN AMARYLLIS MET WORTELS IN WAX VAN WBD
De wax Amaryllis is in de sector inmiddels bekend, maar de vernieuwende toepassing van groene planten in combinatie met gewaxte wortels sprak ons erg aan. Zelfs zo erg, dat het waxconcept een plekje in onze top 5 verdient! Wij zien dan ook veel kansen voor het opvallende product en lieten dit blijken met een complimentenkaartje:

“Onze complimenten voor het doorvoeren van de wax toepassing op groene planten, een concept met kansen!”

4. INTENZ/VDE
Intenz van VDE staat op nummer 4 in het Pull Position-rijtje opvallendheden. De productconcepten van Intenz passen perfect bij de trends van nu en zien wij zo in een hippe woonkamer of urban koffiezaakje staan. De trend dat wortels gezien mogen worden, wordt door VDE omarmt op stijlvolle wijze. Reden genoeg voor een compliment;

“Onze complimenten voor de stijlvolle concepten die perfect binnen de tijdsgeest passen en waar wij een grote (groeiende) markt voor zien!”

5. KWEKERIJ LAGUNA
Als kers op de taart sluiten we onze top 5 af met Medinilla van Kwekerij Laguna! Het product van Kwekerij Laguna is ons niet onbekend. Naast dat het product ons kantoor op de Tiendweg roze kleurt, is de kweker sinds kort klant bij Pull Position. Wij mogen aan de slag met de strategie en marketing van het mooie bedrijf. Toch heeft de kweker ons weten te verrassen met een bijzondere stand, welke fungeerde als een echte blikvanger op de beurs! Kwekerij Laguna is ‘de Medinilla kampioen’ en dat is te zien aan de presentatie. De stand van Kwekerij Laguna valt meteen op als je erlangs loopt én blijft je bij. En dat is volgens ons dé omschrijving van een goede beursstand!

“Onze complimenten voor de opvallende en niet te missen Medinilla presentatie!”

Wil jij ook in onze top 5 terecht komen tijdens de volgende beurs? Wij kunnen je helpen met een goede stand presentatie! Neem contact op met John Olsthoorn via john@pullposition.nl of bezoek onze website: www.pullposition.nl voor meer informatie en inspiratie!

Bron: www.Floranews.com
19-03-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

BoN

Naam (optioneel):

Commentaar:


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS