woensdag 18 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Lancering 5e en laatste Yourlilyboek

Lancering 5e en laatste Yourlilyboek

Vanaf vandaag, 1 april, is het nieuwste en tevens laatste Yourlilyboek verkrijgbaar. Voor deze 5e versie van het succesvolle boek heeft Yourlily werkelijk alles uit de kas(t) gehaald.

Lelies zijn bloemen van uitersten. Dat halen lelies ook naar boven bij mensen. Sterk geurend of juist helemaal niet. Met of zonder stuifmeel. Dood of leven. Donker of licht. Met haar fotografie en activiteiten zocht Yourlily de afgelopen jaren al vaak het randje op. Voor dit laatste boek heeft men juist bewust gespeeld met de nuance. In de oer-Hollandse traditie van Rembrandt, de meester van licht en donker, en onze nationale heldin van de (oog)schaduw Nikkie Tutorials is dit keer gewerkt aan alles verhullende en daarom onthullende fotografie.Omdat het Yourlilyboek met zijn A3 formaat en dik drie kilogram papier de afgelopen jaren niet door iedereen als even duurzaam gezien werd en ook niet in elke brievenbus paste, is voor de laatste versie gekozen voor een volledig groene hardcopy én een digitale versie. De lustrum-editie is interactief en blijft daarmee altijd up-to-date.

Vandaag wordt het wachtwoord voor deze link naar het nieuwe boek onthuld op YourlilyFacebook. De eerste 100 kijkers krijgen een gratis exemplaar.


 


01-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS