zondag 31 mei 2020
FN TOP logo FN TOP add

Lenteconcert Keukenhof

Lenteconcert Keukenhof

Op 24 april organiseert Keukenhof voor de eerste keer een uniek muziekconcert met Landgoed Keukenhof als spectaculair decor. Het concert wordt georganiseerd ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van de bloemententoonstelling. Door de mix van locatie en artiesten belooft het een zeer uniek concert te worden. Met Nederlandse topartiesten die onder leiding van Guido Dieteren van Guido’s Orchestra een mix laten horen van pop en klassieke muziek.

‘Mooie muziek in een prachtige omgeving, het wordt een geweldige happening’, aldus Tom Schreuder, commercieel manager van Keukenhof.‘

Met Nederlandse talenten Karin Bloemen, Alain Clark, Tanja Kross, Elske DeWall, Ripley, Patricia van Haastrecht, Hans van Heiningen en Carel Kraayenhof hebben we een verrassende line-up.

Het concert wordt door mediapartner Omroep MAX professioneel in beeld gebracht voor uitzending op NPO2. Wie op 24 april wil genieten van een heerlijke lenteavond met prachtige muziek, kan hiervoor speciale concertkaarten kopen via www.Keukenhof.nl. Het concert begint om 18:00 en duurt 2 uur. Vanaf 17.00 uur is het landgoed open.

 

 


08-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Flowers4Oxygen


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS