woensdag 18 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Zomerbollen natuurtalenten in tuintrend New Frontiers

Zomerbollen natuurtalenten in tuintrend New Frontiers

Zomerbollen passen perfect in de trend New Frontiers, eén van de drie trends die dit jaar centraal staan in de tuin. Lelies, dahlia’s en gladiolen versterken de futuristische sfeer die nu de trend is. De combinatie van utopisch gekleurde bloemen in de meest bijzondere vormen geeft een gevoel van technologische vernieuwing, en tegelijkertijd een ontspannen sfeer waar zo’n behoefte aan is. Koele pasteltinten overlopend van licht naar donker gecombineerd met krachtige, felle kleuren brengen een frisse sfeer in de tuin. Vooral dahlia’s en lelies zijn hier ware natuurtalenten in.

In 2019 staan drie trends centraal in de tuin: Harvesting Elements, Soft Landing en New Frontiers. De overkoepelende naam van de drie trends is Cutting Strings. Het geeft aan dat de tijd is aangebroken om oude patronen te doorbreken en nieuwe koersen uit te zetten. De veranderingen gaan snel en oude banden moeten doorgeknipt worden. Verandering is spannend en leuk, maar het veroorzaakt ook stress. Het zorgt ervoor dat overzicht verloren gaat. Omdat zekerheden ineens niet meer zeker zijn, ontstaat er chaos. Maar zonder verandering ontstaat er geen vernieuwing! Het omarmen van de chaos vergemakkelijkt de vernieuwing. 

Een tsunami van technologie komt over ons heen. Het zorgt ervoor dat het dagelijks leven een stuk gemakkelijker wordt. Als tegenhanger van deze technologische golf ontstaat er behoefte aan een gezonde leefsituatie. Dit zorgt voor de juiste balans tussen lichaam en geest. Praktisch gezien betekent dit dat hightech letterlijk wordt afgewisseld met een flinke dosis natuur. De energieke uitstraling van zomerbollen is hierbij onmisbaar. In de tuin zorgen ze voor de gewenste frisse, heldere en futuristische sfeer.

bron en foto: iBulb

 

10-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS