woensdag 17 juli 2019
Top VvdM OZ Export via TFC TOP BLUEROOTS

SK Roses wint VGB Award 2019 met Avalanche+

SK Roses wint VGB Award 2019 met Avalanche+

SK Roses heeft donderdagavond, 11 april, de VGB Award én de Eerste Prijs van de Rozenshow op de Keukenhof gewonnen met de Avalache+. De hoogste jaarlijkse onderscheiding in rozenland werd uitgereikt tijdens de vakavond roos op de Keukenhof in Lisse. 

De witte Avalanche+ van SK Roses heeft een prachtige grote, hoge bloemknop en een stevige steel. De populaire witte roos wordt wereldwijd geleverd aan afnemers die hoge eisen stellen aan sierwaarde en houdbaarheidswaarde. SK Roses is een echt familiebedrijf en teelt de Avalanche rozen op drie vestigingen in het Westland. Het bedrijf wordt geleid door de drie broers Marc, Bas en Tom Koenen, die zich bijna 24 uur per dag inzetten voor teelt van de kwaliteitsroos.

Een uit inkopers van handelshuizen bestaande jury beoordeelt jaarlijks, namens de brancheorganisatie voor de groothandel VGB de handelswaarde van ingezonden rozen. De uitreiking gebeurde tijdens de jaarlijkse vakavond roos op de Keukenhof, die is bedoeld om de verschillende partijen in de Rozenketen: veredelaars, telers en exporteurs samen te brengen.

foto: Avalancheroses.com
 


12-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

10


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS