dinsdag 25 februari 2020
1. RFH Trade Fair 2020 FN TOP add

Hilverda De Boer gecertificeerd contractleverancier Interflora Noorwegen

Hilverda De Boer gecertificeerd contractleverancier Interflora Noorwegen

Vanaf april is Hilverda De Boer gecertificeerd als contractleverancier van Interflora Noorwegen. Interflora werkt samen met een klein aantal groothandels, waar de 400 aangesloten Interflora-winkels hun verse snijbloemen en potplanten kunnen inkopen.

Hilverda De Boer heeft in januari 2018 vestigingen in de Noorse plaatsen Oslo, Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen en Ålesund geopend. "Dat we nu ruim een jaar later al gecertificeerd leverancier zijn bij Interflora, geeft aan dat Noorse bloemisten vertrouwen hebben in de positie en het onderscheidende vermogen van Hilverda De Boer.", aldus Brenda Leeuwenhoek, Manager Marketing & Communications.

Noorse bloemisten geven volgens Leeuwenhoek aan blij te zijn met de webshop en app van het bedrijf, waar zij 24/7 kunnen bestellen. Het grote assortiment aan Nederlandse, Noorse en wereldwijde bloemen en planten wordt door creatieve bloemisten zeer op prijs gesteld. Uiteraard kunnen zij ook altijd kiezen uit het assortiment dat op voorraad staat in de Noorse vestigingen.

Bij de zes Noorse filialen worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals webshop-seminars en inspirerende workshops over de trends van het seizoen. Ook kunnen Noorse bloemisten zich binnenkort inschrijven voor de jaarlijkse reis naar het Flower Event van Hilverda De Boer in Nederland. Naar verwachting zullen ook veel Interflora-bloemisten van de partij zijn in november.
 


12-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

1. Kasgroeit


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS