woensdag 18 september 2019
FN TOP add FN TOP logo

Busje Bloemen langs de deur in Rotterdam

Busje Bloemen langs de deur in Rotterdam

Een normale bloemenwinkel in een traditioneel winkelpand zagen Kim en Monique niet zitten toen zij vier jaar geleden samen een bedrijf op wilde starten Ze wilden iets anders dan anders en kozen voor een rijdende winkel, Busje Bloemen. De zakenpartners rijden in een rijdende bloemenwinkel door heel Rotterdam en maken hun boeketten bij de klanten voor de deur.

Kim en Monique tijdens een interview met RTV Rijnmond

Kim en Monique kennen elkaar van de opleiding Bloemsierkunst aan de AERESS Hogeschool in Wageningenen en delen dezelfde humor en smaak qua bloemen. Wanneer ze besluiten samen een eigen zaak te willen starten, is al snel duidelijk dat ze ook daar hetzelfde over denken. Geen vast winkelpand, maar een stuk vrijheid om de klanten daar op te zoeken waar ze zijn.

De twee vrouwen schikken hun veldboeketten in de omgebouwde srv wagen, waarmee ze twee dagen in de week een vaste route door Rotterdam rijden. De klanten weten meestal wel hoe laat ze waar komen. Sommigen appen of mailen hun bestelling vooraf of melden dat hun vaas voor de deur staat en anderen komen in de bus een mooi boeket samenstellen. Busje Bloemen is een rijdende winkel, een werkplek, een kantoor, een inspiratiebron, maar ook een plek om samen te komen en even met elkaar te kletsen.

foto: RTV Rijnmond

Busje Bloemen is een uniek winkelconcept met creatieve uitspattingen op het gebied van bloemwerk. Naast de twee dagen in de week die ze met de winkel door Rotterdam rijden, zijn ze ook de andere dagen van de week bezig met bloemen. Ze zijn gespecialiseerd in persoonlijke bruidsboeketten en allerlei grote en kleine bloemrijke decoraties.


23-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen Move2Catch


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS