woensdag 18 september 2019
FN TOP logo FN TOP add

Samenwerking Topbloemen.nl en FleuraMetz

Samenwerking Topbloemen.nl en FleuraMetz

Bloemenbezorgsite Topbloemen.nl en FleuraMetz gaan samenwerken. De partijen vinden elkaar in een transparante en directe werkwijze en willen hun afzetkanalen blijven verrassen. De nieuwe samenwerking betekent dat bloemisten die zijn aangesloten bij Topbloemen.nl kunnen kiezen voor een directe, verse inkoop direct bij de bron.

Edwin van Arkel, CEO van Topbloemen.nl: “Vanuit onze aangesloten bloemisten groeit de behoefte aan collectieve afspraken op inkoopgebied. In de samenwerking met FleuraMetz hebben wij een partner gevonden die aan deze vraag voldoet. Transparant en scherp in prijs, dicht bij de bron, aantoonbaar vers en duurzaam.” Gerko Schortemeijer, CCO bij FleuraMetz, voegt daaraan toe: “Transparantie is belangrijk. Door deze samenwerking wordt voor zowel bloemist als consument inzichtelijk wat er in de keten gebeurt.”

Topbloemen.nl is online marktleider in het bezorgen van bloemen in Nederland. Met een jaaromzet van ruim 50 miljoen euro verzendt het bedrijf meer dan 1 miljoen boeketten naar particulieren en bedrijven. De FleuraMetz-groep distribueert bloemen, planten, accessoires, services en informatie en is goed voor een jaromzet van rond de 400 miljoen euro. Er zijn wereldwijd 1.400 mensen werkzaam bij FleuraMetz.
 


25-04-19 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

FT Fotos


Overig nieuws2019 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS